0
Patikusios prekės

Graviravimas

Graviravimas
2022-08-22 Dovanusalis.lt

Turbūt kiekvienas iš mūsų puikiai žino, jog personalizuotos (asmeniškos) dovanos yra pačios geriausios, kurias gavėjas saugo ir branginą ilgą laiką, palyginti su įprastomis dovanomis, kurias labai dažnai tiesiog pasideda į spintą ir daugiau niekada jų neprisimena. 

Mes siūlome daug įvairiausių būdų, kaip galima dovaną padaryti personalizuotą: fotodovanos, marškinėliai su pasirinktais užrašais, puodeliai su pasirinktomis nuotraukomis, originalios dovanos su vardais, kepuraitės su užrašais ir pan. Tačiau šį kartą aptarsime GRAVIRUOTAS DOVANAS.

Graviruotos dovanos arba, apskritai, graviravimas yra personalizacijos būdas, kuris leidžia uždėti tekstą ar nuotrauką ant metalinių paviršių. Tokiu metodu pasidarę dovaną, turėsite tikrai ilgaamžį daiktą. Taip pat, suvenyrų graviravimas yra vienas iš populiariausių būdu, kaip galima būtų susikurti solidžią dovaną, kuri tiktų tiek jaunuoliui, tiek rimtam verslininkui. 

Mūsų graviravimo būdas išsiskiria tuo, kad galime išgraviruoti ne tik tekstą, tačiau ir nuotrauką. Graviruojame ne lazeriu, o specialios deimantinės akies pagalba, kurios dėka nelieka jokių šalutinių medžiagų. Todėl drąsiai galime sakytis, jog šis graviravimo būdas yra ekologiškas.

Šiame straipsnyje išvardinsime populiariausias mūsų graviravimo galimybes bei pateiksime Jums šiek tiek pavyzdžių.

Graviravimas ant raktų pakabukų

Raktų pakabukai, turbūt, yra patys populiariausi suvenyrai, ant kurių mūsų klientai graviruoja savo pasirinktą tekstą. Taip yra dėl to, jog ši dovana yra praktiška, originali, nebrangi ir visai neįpareigojanti – tinkanti bet kokio tipo ir bet kokio amžiaus žmonėms. 
Labai svarbu paminėti ir tai, jog mūsų turima technologija leidžia graviruoti labai smulkias detales, todėl galime išgraviruoti Jūsų atsiųstą nuotrauką ar logotipą, kurie atrodys nepakartojamai ir originaliai. 

Graviravimas ant vizitinių kortelių dėklų

Vizitinių kortelių dėklas yra neatsiejama verslo žmogaus dalis. Tai – atributas, naudojamas kiekvieno verslo susitikimo metu, todėl yra viena iš svarbiausių Jūsų įvaizdžio dalių. Mes siūlome aukštos kokybės vizitinių kortelių dėklus su galimybe išgraviruoti Jūsų vardą, pavardę, inicialus, mėgstamą šūkį ar bet kokią kitą frazę.

Graviravimas ant rašiklių

Kiekvienas iš mūsų rašiklį naudojame kiekvieną dieną, todėl geras, patogus rašiklis gali būti tikrai vertinga ir labai praktiška dovana. O jei rašiklis bus dar ir graviruotas, pavyzdžiui, savininko vardu, pavarde ar inicialais – tai geresnės dovanos turbūt ieškoti net neverta.

Susiję produktai


Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Ką dovanoti Velykoms?

Ką dovanoti Velykoms?

Vis dar nežinote ką dovanoti Velykų proga? 3 idėjos, kurios neištuštins kišenės, tačiau pradžiugins dovanos gavėją....

Skaityti daugiau
Puodelis su spauda

Puodelis su spauda

Puodelis su spauda - ne tik puiki dovana, bet ir individualumo atspindys....

Skaityti daugiau
Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam

Originalios Valentino dienos dovanos, kuriomis tikrai nudžiuginsite ir nustebinsite savo mylimą žmogų....

Skaityti daugiau
Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės ko...

Skaityti daugiau
Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Helovinas – šventė, kuri išsiskiria savo magiška, paslaptinga, šiurpinančia atmosfera. Šią šventę kiekvienais metais žmonės iš viso pasaulio švenčia s...

Skaityti daugiau
BOSO DIENA: TOP dovanos

BOSO DIENA: TOP dovanos

Boso diena (Spalio 16 d.) - kilusi Jungtinėse Amerikos Valstijose, tačiau išpopuliarėjusi bei pastaruoju metu itin švenčiama ir Lietuvoje. Atėjo laika...

Skaityti daugiau