0
Patikusios prekės

Mamos diena: vienos gražiausių pavasario švenčių dovanų idėjos

Mamos diena: vienos gražiausių pavasario švenčių dovanų idėjos
2022-08-22 Dovanusalis.lt

Viena gražiausių pavasario švenčių – Mamos diena, Lietuvoje ji švenčiama pirmąjį gegužės sekmadienį. Tą dieną visas dėmesys skiriamos mūsų mylimiausioms, gražiausioms, ištvermingiausios, nuostabiauioms  Mamoms.

Nesvarbu už kiek kilometrų gyvena, kokio amžiaus ar kiek vaikų turi, tačiau Mama mintimis visada šalia,  nes Mamos meilė yra beribė.. Galime teigti, kad gražiausias žodis žemėje, į kurį sutelpa visi kiti yra Mama.  

,,Mama, aš mylėsiu, tave amžinai amžinai…”, – spindinčiomis akutėmis, ištiesę žibučių puokšteles, dainuoja vaikučiai savo Mamoms darželio šventėse. Vaikai savo Mamas myli besąlygiškai, pačia ištikimiausia ir švariausia meile - tokią pačią meilę jei gauna atgal.

Ir nesvarbu, kiek vaikui metų, 5 ar 50, vis tiek meilė Mamai amžina, todėl atidėkime visus darbus ir gegužės 1 – ąją dieną visą savo dėmesį skirkime mylimiausiam žmogui pasaulyje – Mamai.

Ką padovanoti Mamai?

Motinoms didžiausia dovana matyti laimingus vaikus, parodytą dėmesį. Tad norėdami pamaloninti mylimą Mamytę padovanokite orginalią dovaną, kurią prisimins ilgam- ji turėtų atskleisti Jūsų jausmus bei parodyti koks brangus žmogus Jums yra MAMA.

Pavyzdžiui rytinės kavos puodelis gali suteikti laimės visai dienai, ar marškinėliai, su nuoširdžiausiais žodžiais, kurie skirti vienintelei ir nepakartojamai Mamai- džiugins ne tik ją, bet ir aplinkinius. Graviruotas raktų pakabukas ar kita personalizuota dovana- primins tuos visus gražius žodžius, kuriuos kartais pamirštame ar per retai pasakome.

Tai pat prie visų dovanėlių nepamirškite pridėti atviruko, pavasarinio gėlės žiedelio bei nuoširdaus žodžio Ačiū už viską. 

Susiję produktai


Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Ką dovanoti Velykoms?

Ką dovanoti Velykoms?

Vis dar nežinote ką dovanoti Velykų proga? 3 idėjos, kurios neištuštins kišenės, tačiau pradžiugins dovanos gavėją....

Skaityti daugiau
Puodelis su spauda

Puodelis su spauda

Puodelis su spauda - ne tik puiki dovana, bet ir individualumo atspindys....

Skaityti daugiau
Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam

Originalios Valentino dienos dovanos, kuriomis tikrai nudžiuginsite ir nustebinsite savo mylimą žmogų....

Skaityti daugiau
Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės ko...

Skaityti daugiau
Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Helovinas – šventė, kuri išsiskiria savo magiška, paslaptinga, šiurpinančia atmosfera. Šią šventę kiekvienais metais žmonės iš viso pasaulio švenčia s...

Skaityti daugiau
BOSO DIENA: TOP dovanos

BOSO DIENA: TOP dovanos

Boso diena (Spalio 16 d.) - kilusi Jungtinėse Amerikos Valstijose, tačiau išpopuliarėjusi bei pastaruoju metu itin švenčiama ir Lietuvoje. Atėjo laika...

Skaityti daugiau