0
Patikusios prekės

5 populiariausios dovanos vadovui Boso dienos proga

5 populiariausios dovanos vadovui Boso dienos proga
2020-09-22 Dovanusalis.lt

Jau ne pirmus metus Lietuvoje tapo įprasta švęsti iš amerikietiškosios kultūros atėjusią Tarptautinę Boso dieną. Vadovams skirta šventė visame pasaulyje minima spalio 16 dieną. Čia, mūsų šalyje Boso diena tapo įprasta minėti savo vadovui įteikiant nedidelę simbolišką dovaną, nors dažnai komandos darbuotojai į dovaną investuoja ir daugiau laiko bei fantazijos.

Boso diena – viena TOP 5 švenčių metuose pagal populiarumą ir dovanų pirkimą. Ši šventė prilygsta Valentino dienai, Tėvo ar Mamos dienai. 

Pateiksime Jums 5 populiariausias dovanų idėjas Bosui:

1. Viena neutraliausių dovanų - personalizuotas puodelis.  Šiandieninės technologijos leidžia pasirinkti nuo įdomių formų ir dizaino puodelių iki puodelių su užrašais ir nuotraukomis. Boso dienai dažniausiai pasirenkami puodeliai su specialiais užrašais sveikinančiais vadovus: „Mano bosas – geriausias“, „Tikro boso puodelis“, „Geriausias bosas“, „Ponas bosas“, „Super bosas“ ir pan. 

2. Bokalas yra šiek tiek įdomesnė dovana nei, pavyzdžiui, puodelis. Tačiau palaikant gerus santykius su vadovu, originalus bokalas išliks ilgam naudojamas ir apie dovanotoją primins ir laisvalaikiu.  Šiuo metu bokalų yra įvairiausių netradicinių formų, kurie gali nustebinti netgi visko mačiusius Bosus. 

3. Populiariausia pastarojo penkmečio dovana – marškinėliai. Šiandieniniai marškinėliai gali būti įvairių spalvų, apykaklės formų, spalvotais pasirinktais užrašais – visos pirkėjo fantazijos yra įgyvendinamos. Marškinėliai taip pat yra laikomi ne tik originalia, bet ir praktiška dovana. Daugiausiai parduodami Boso dienos proga: „Auksinis bosas“, „Tausok savo bosą“, „Ponas bosas“, „Geriausias bosas“ ir pan. 

4. Graviruotos verslo dovanos – gan oficialus pasirinkimas. Išgraviruoti dažniausiai bendrovės gali bet ką ir ant bet ko, dėl to palaikant oficialius santykius su vadovu, geriausia rinktis iš plataus verslo dovanų pasirinkimo: tušinukų, įvairių laikiklių, vizitinių dėklų, raktų pakabukų – tokių, kurias malonu gauti ir ilgai primena apie dovanotoją.

5. Itin asmeninė dovana vadovui - kolektyvo nuotrauka. Šis sprendimas skirtas tiems kolektyvams, kurie tarpusavyje palaiko itin artimus ir jaukius santykius. Dažnai tokia atmosfera yra sukuriama mažesnėse įmonėse. Atrodytų nuotrauka yra labai banali ir pabodusi dovana, tačiau šiandieninės technologijos nuotrauką gali uždėti ant akmens masės ar kitų medžiagų. Prikelta antram gyvenimui dovana savo originalumu tikrai nustebintų ne vieną vadovą.

Susiję produktai


Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Ką dovanoti Velykoms?

Ką dovanoti Velykoms?

Vis dar nežinote ką dovanoti Velykų proga? 3 idėjos, kurios neištuštins kišenės, tačiau pradžiugins dovanos gavėją....

Skaityti daugiau
Puodelis su spauda

Puodelis su spauda

Puodelis su spauda - ne tik puiki dovana, bet ir individualumo atspindys....

Skaityti daugiau
Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam

Originalios Valentino dienos dovanos, kuriomis tikrai nudžiuginsite ir nustebinsite savo mylimą žmogų....

Skaityti daugiau
Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės ko...

Skaityti daugiau
Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Helovinas – šventė, kuri išsiskiria savo magiška, paslaptinga, šiurpinančia atmosfera. Šią šventę kiekvienais metais žmonės iš viso pasaulio švenčia s...

Skaityti daugiau
BOSO DIENA: TOP dovanos

BOSO DIENA: TOP dovanos

Boso diena (Spalio 16 d.) - kilusi Jungtinėse Amerikos Valstijose, tačiau išpopuliarėjusi bei pastaruoju metu itin švenčiama ir Lietuvoje. Atėjo laika...

Skaityti daugiau