0
Patikusios prekės

Dovanos internetu

Dovanos internetu
2020-08-22 Dovanusalis.lt

 DOVANOS INTERNETU šiais laikais vis labiau populiarėja dėl kelių labai svarbių priežasčių: apsipirkimas internetu labai greitas bei patogus, taip pat žmonėms pradeda atsibosti didžiųjų prekybos centrų šurmulys, todėl norisi ramiai atsisėsti ir išsirinkti tai, ko iš tikrųjų reikia.

Internetinėje parduotuvėje Dovanusalis.lt stengiamės pasiūlyti kuo didesnį dovanų pasirinkimą, kad žmonės čia rastų ne tik dovanas draugui ar draugei, bet ir kaimynui ar kolegai. Kadangi dovanos internetu vis dažniau tampa kasdienybe, žmonės „nebesuka“ sau galvos ir tiesiog veda norimą raktažodį į paieškos sistemą ir taip puikiai randa tai, ko iš tikrųjų reikia. 

 Keletas mūsų populiariausių kategorijų, kurių klientai dažniausiai ieško internete:

Dovanos moterims. Šioje kategorijoje tikrai rasite Jums tinkančių netikėtų ir originalių dovanų moterims ir merginoms. Verta įsidėmėti, kad kategorijoje „Dovanos moterims“, draugei, merginai, mamai ar sesei tikrai atras savo vietą.  

Dovanos vyrams. Šioje kategorijoje tikrai rasite juokingų ir originalių dovanų visoms progoms, su kuriomis galėsite pradžiuginti stipriąją pusę: savo vaikiną, vyrą, brolį ar gerą draugą.

Marškinėliai su užrašais. Šioje kategorijoje tikrai rasite jums patinkančių marškinėlių. Originalūs užrašai ar paveikslėliai padės Jums ne tik atskleisti savo charakterį, tačiau vilkint jais visuomet liksite  pastebėti.  Tai puiki dovana ne tik sau, bet ir geriausiems draugams bei giminančiams. Pageidaujantiems, galime pagaminti marškinėlius pagal užsakymą, su pageidaujame užrašu, nuotrauka, ar paveikslėliu. 

Gimtadienio dovanos.  Tai viena iš įdomiausių kategorijų, kur jūs galite rasti originalias dovanas Jūsų kolegų, giminaičių ar šeimos narių gimtadienio proga. Gimtadienio dovanų idėjos yra viena iš ieškomiausių frazių interneto paieškos sistemose, todėl šioje „Gimtadienio dovanos“ kategorijoje mes Jums pateikiame ne tik gimtadienio dovanų idėjas, tačiau ir suteikiame galimybę įsigyti originalias dovanas gimtadienio proga.  

Originalios dovanos. Šiomis dienomis, kuomet yra didžiulis pasirinkimas įvairių dovanų, ir sugalvoti, ką padovanoti, darosi labai sunku, visi labai ieškome originalumo ir išskirtinumo. Paieškos frazę originalios dovanos yra išties populiari. Tad, jei ieškote originalios dovanos - ir užsukote pas mus - tikrai rasite tai, ko ieškote. Kategorijoje originalios dovanos, daugiau nei iš 1000 skirtingų dovanų, tikrai išsirinksite originalią dovaną sau ar savo artimam žmogui.

 

Susiję produktai

Knyga - Seifas
Knyga - Seifas
€ 21,99
-12%
Termopuodelis - fotoaparato objektyvas
Alaus bokalas stipruoliui
-25% TOP +DOVANA
BARAMOOR džemperis - pledas "Kitty"
-25% +DOVANA
BARAMOOR džemperis - pledas "Avocado"

Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Ką dovanoti Velykoms?

Ką dovanoti Velykoms?

Vis dar nežinote ką dovanoti Velykų proga? 3 idėjos, kurios neištuštins kišenės, tačiau pradžiugins dovanos gavėją....

Skaityti daugiau
Puodelis su spauda

Puodelis su spauda

Puodelis su spauda - ne tik puiki dovana, bet ir individualumo atspindys....

Skaityti daugiau
Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam

Originalios Valentino dienos dovanos, kuriomis tikrai nudžiuginsite ir nustebinsite savo mylimą žmogų....

Skaityti daugiau
Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės ko...

Skaityti daugiau
Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Helovinas – šventė, kuri išsiskiria savo magiška, paslaptinga, šiurpinančia atmosfera. Šią šventę kiekvienais metais žmonės iš viso pasaulio švenčia s...

Skaityti daugiau
BOSO DIENA: TOP dovanos

BOSO DIENA: TOP dovanos

Boso diena (Spalio 16 d.) - kilusi Jungtinėse Amerikos Valstijose, tačiau išpopuliarėjusi bei pastaruoju metu itin švenčiama ir Lietuvoje. Atėjo laika...

Skaityti daugiau