0
Patikusios prekės

Geriausios dovanos Tėvo dienos proga

Geriausios dovanos Tėvo dienos proga
2023-05-02 Dovanusalis.lt

Artėja nuostabi šventė – Tėčio diena. Šios šventės proga sveikinsime mylimus tėvelius, juos lepinsime, rodysime dėmesį ir apipilsime dovanomis, nes juk jie to verti. Kiekvienais metais nustebinti tėčius darosi vis sunkiau, neretai tenka pasukti galvą, kad surasti tinkamą dovaną, kuri ne tik nebūtų padėta į stalčių, bet ir būtų naudojama. Norime pasidalinti sąrašu, kuris palengvins dovanų paiešką ir sutaupys brangų laiką.

Įvairūs mediniai gaminiai – pjaustymo lentelės, padėklai, medaliai, butelių dėžės, atidarytuvai, šaukštai, mentelės – pačios geriausios dovanos, kurios tikrai bus panaudotos. O jei dar pasirinksite šias prekes su norimais tekstais – esame garantuoti, kad tėveliai bus labai laimingi!

Drabužiai ir kiti tekstilės gaminiai – galite rinktis prekes, kurios yra sukurtos Tėčio dienai, tačiau jei tėveliai turi pomėgių, tokių kaip: žvejyba, medžioklė ar automobiliai, tuomet neprašausite pasirinkę tokį variantą. Jei esate dovanoję marškinėlius ar džemperius, pasidairykite į kojines, prijuostes ar kepuraites – tai taip pat puikios dovanos, kurios gali tapti žaviu aprangos akcentu.

Puodeliai ir bokalai – manote, kad tokia dovanos idėja nėra įdomi? Klystate, nes puodeliai ir bokalai gali būti įvairių formų ir dizainų. Individualaus dizaino puodeliai tikrai nustebins ir nudžiugins Jūsų mylimą Tėtį! O jei manote, kad puodelis yra per maža dovana – sukomplektuokite rinkinį, kuriame Jūsų tėvelis ras ir daugiau šaunių daiktų.

Kitos išskirtinės prekės – ruletės, taurių rinkiniai, gertuvės, taupyklės, apatiniai, vyno įrankių rinkiniai, knygų skirtukai, automobilio kvapukai, automobilių numerių rėmeliai – toks platus pasirinkimas, kiekviena dovanos idėja geresnė viena už kitą, todėl jei nežinote, kurią rinktis - pasirinkite kelias, o likusių nepamirškite kitoms šventėms.

Susiję produktai


Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Unikalios dovanos mamai

Unikalios dovanos mamai

Gražiausios dovanos tik brangiausiam žmogui - Mamai....

Skaityti daugiau
Ką dovanoti Velykoms?

Ką dovanoti Velykoms?

Vis dar nežinote ką dovanoti Velykų proga? 3 idėjos, kurios neištuštins kišenės, tačiau pradžiugins dovanos gavėją....

Skaityti daugiau
Puodelis su spauda

Puodelis su spauda

Puodelis su spauda - ne tik puiki dovana, bet ir individualumo atspindys....

Skaityti daugiau
Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam

Originalios Valentino dienos dovanos, kuriomis tikrai nudžiuginsite ir nustebinsite savo mylimą žmogų....

Skaityti daugiau
Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės ko...

Skaityti daugiau
Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Helovinas – šventė, kuri išsiskiria savo magiška, paslaptinga, šiurpinančia atmosfera. Šią šventę kiekvienais metais žmonės iš viso pasaulio švenčia s...

Skaityti daugiau