LINDT pirmieji pristatė rinkai naujovišką itin ploną EXCELLENCE šokolado plytelę - tai padėjo išpopuliarinti šokoladą su labai dideliu kakavos kiekiu. Jis sukurtas greitai tirpti, išlaisvindamas išskirtinį skonį ir aromatą, taip pat suteikia unikalų, elegantišką pojūtį burnoje.
LINDT – tai aukščiausios kokybės Šveicariški šokoladai. Puikiai žinomi ir atpažįstami dėl nepakartojamo, unikalaus skonio ir maloniai tirpstančios tekstūros. Tokio šokolado sukūrimas yra menas, kuriam reikia gilių žinių, ilgalaikės patirties ir atsidavimo nekompromisinei kokybei. Kokybei yra skiriamas didžiausias dėmesys – žaliavų pasirinkimas, gamybos procesas, pakavimas ir pateikimas. LINDT šokolado meistrai, vedami aistros, atsidavimo ir novatoriškos dvasios, kuria nepakartojamą LINDT šokolado malonumą nuo 1845 metų.
-----
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, bevandeniai PIENO riebalai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), aitriųjų paprikų ekstraktas, kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti PIENO, LAZDYNŲ riešutų, MIGDOLŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 48%.
Maisto priedai: E322.
Maistinė vertė 100g.:
- Energinė vertė 2240,00 kJ / 538,00 Kcal,
- Riebalai 33g,
- Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 20g,
- Angliavandeniai 50g,
- Iš kurių cukrų 48g,
- Baltymai 6,1g,
- Druska 0,1g.
Grynasis 1 pakuotės kiekis: 100g.
Platintojas: UAB Eugesta, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva.