0
Patikusios prekės

Saldžios dovanos

Norite pradžiuginti artimą žmogų saldžia dovanėle? O gal ieškote, ką galėtumėte simboliškai pridėti prie jau išsirinktos dovanos? Saldžių dovanų kategorijoje siūlome idėjas, kurios tikrai pradžiugins kiekvieną smaližių! 

Norite be progos pasisaldinti gyvenimą? Tuomet tikrai išsirinksite norimą šokoladą ar kitą saldėsį. O gal nusimato tam tikra proga? Tuomet siūlome Jums dovanų rinkinius, paruoštus su saldumynais bei kitomis mūsų populiariausiomis prekėmis.


Iš viso prekių: 96
-20% TOP
Traškių skrudintų svirplių rinkinys dovanų dėžutėje
Nauja -20%
STAR CANDIES šaltyje džiovinti guminukai "Hearts", 30g.
Nauja -20%
STAR CANDIES šaltyje džiovinti zefyriukai "Marshmallows", 50g.
Nauja -20%
STAR CANDIES šaltyje džiovinti braškiniai ledai, 16g
Nauja -20%
STAR CANDIES šaltyje džiovinti braškiniai ledai, 50g
Nauja -20%
NIGHTOUT maisto papildas nuo pagirių, 5 pakuotės
Nauja -20%
STAR CANDIES šaltyje džiovinti šokoladiniai ledai, 50g
Nauja -20%
SUPER GARDEN šaltyje džiovinti vaniliniai juodieji ledai, 35g
Dovanų rinkinys "Iššūkis"
Šokoladų rinkinys "Gurmanas"
-20%
Traškūs skrudinti svirpliai "Chilli and Lime"
-20%
Traškūs skrudinti svirpliai "Salty Caramel"
-20%
Traškūs skrudinti svirpliai "In milk chocolate"
-20%
Pieniškas šokoladas su traškiais skrudintais kirminais
-20%
Traškūs skrudinti svirpliai "Tomato and Oregano"
-20%
Traškūs skrudinti svirpliai "Smoked peppers"
-20%
Traškių skrudintų kirminų rinkinys dovanų dėžutėje

Saldi naujiena: šaltyje džiovinti produktai

Saldi naujiena: šaltyje džiovinti produktai

Šaltyje džiovinti (liofilizuoti) produktai – tai maisto gaminimo technologija, kuri leidžia išsaugoti maistines medžiagas, skonį ir tekstūrą, naudojant žemą temperatūrą ir mažą slėgį. Liofilizacijos procesas yra unikalus. Produktai pirmiausia šaldomi į itin žemą temperatūrą, o vėliau vakuumo pagalba pašalinamas juose esantis vanduo. Toks džiovinimo būdas leidžia išlaikyti maistinę vertę, skonį ir tekstūrą, o tuo pačiu garantuoja ilgą produktų galiojimo laiką.Procesas prasideda nuo produkto užšaldymo, o vėliau, esant žemam slėgiui, iš jo išgarinamas vanduo. Tokiu būdu išsaugoma produktų maistinė vertė, skonis, bei tekstūra, tačiau jie tampa lengvesni ir ilgiau tinkami vartoti be konservantų. Skaityti daugiau