0
Patikusios prekės

Apyrankės "GALAKTIKA"

Apyrankės "GALAKTIKA"
2023-01-21 Dovanusalis.lt

Net trys išskirtinės "GALAKTIKOS" apyrankės: "Saulės sistemos planetos", "Dangaus kūnai" ir "Saulės sistema"- ne tik gražūs aksesuarai, bet ir puiki dovanos idėja tiek vyrams, tiek moterims, bet kuria proga.


Kiekviena apyrankė yra unikali ir pagaminta iš natūralių akmenų, kurie simbolizuoja saulės sistemos planetas: Merkurijų (jaspis), Venerą (rožinis kvarcas), Žemę (chrizokola), Marsą (marmuras), Jupiterį (agatas), Saturną (citrinas), Uraną (akvamarinas), Neptūną (lazuritas) ir Plutoną (piritas), o taip pat Visatą (lava), Mėnulį (mėnulio akmuo), Saulę (Raudonasis agatas.) Kiekvienoje apyrankėje rasite skirtingus akmenukus, kurie pasižymi šiomis savybėmis:

LAVA akmuo - laikomas atgimimo simboliu, kuris išsiveržia su galinga energija ir padeda nusimesti slegiančią emocijų naštą. Šis akmuo glaudžiai susijęs su įžeminimo savybėmis ir ugnies elementu, kuris suteikia raminančią, bet intensyvią energiją, išlaisvina nuo blogų minčių.

HEMATITAS - akmuo, kuris padeda būti savarankiškesniems, priimti likimą į savo rankas, sustipriną valią, o taip pat suteikia papildomos energijos - gerina sveikatą, atmintį, sąmoningumą. Hematitas sugeria neigiamą energiją ir verčia siekti pokyčių, nes suteikia papildomos jėgos ir drąsos.

PIRITAS yra galingas apsaugos akmuo, senovėje laikytas talismanu, kuris apsaugo nuo blogio ir neutralizuoja negatyvias energijas. Jis taip pat primena šiltas ir laimingas meilės akimirkas, padeda susirasti draugus, o taip pat lengviau atskleidžia vidinius gebėjimus, skatina naujų idėjų antplūdį ir pasitikėjimą savimi.

LAZURITAS yra atsinaujinimo akmuo, kuris suteikia energijos tiems, kurie siekia naujovių, stengiasi išsiveržti iš rutinos ir nori įgyvendinti naujus planus, pasiekti aukštumas. Jis taip pat padeda susirasti bendraminčius, sėkmingai užbaigti pradėtus darbus, gydo dvasią ir suteikia valios stiprybės, didina kūrybingumą, malšina savigraužos ir nepamatuotos kaltės jausmus, neša sėkmę ir turtą, o taip pat didina toleranciją ir įžvalgą.

AKVAMARINAS yra akmuo, kuris nuo senų laikų buvo laikomas simboliu, suteikiančiu įžvalgos, drąsos ir laimės. Manyta, kad jis užtikrina ilgalaikę ir sėkmingą santuoką, padidina inteligenciją ir padeda jaustis jaunu. Akvamarinas taip pat padeda nugalėti tinginystę, suteikia mintims aiškumo ir tolerantiškumo, skatina naujas idėjas ir padeda išlaikyti emocinę pusiausvyrą, ypač kritiniais gyvenimo tarpsniais. Šis akmuo sustiprina tuos, kurie drąsiai ir ryžtingai siekia užsibrėžto tikslo.

CITRINAS yra akmuo, kuris suteikia energijos, valios jėgos, optimizmo, savidisciplinos, o taip pat skatina iniciatyvą. Jis padeda nugalėti nesaugumo jausmą, depresiją, baimes, ypač baimes dėl pinigų. Citrinas palengvina kūrybinių sprendimų priėmimą, o taip pat daro žmones mažiau jautrius kritikai. Šis akmuo stiprina pasitikėjimą savimi, aktyvumą ir ekstravertiškumą, skatina ieškoti naujų patyrimų ir kartu lengvai bei greitai tai perdirbti. Pakelia nuotaiką, skatina pozityvų elgesį, malonų bendravimą su aplinkiniais bei padeda lengviau reikšti mintis ir išsiaiškinti problemas, išlaikyti gerus šeimyninius santykius.

AGATAS -  sėkmės, gerovės ir sveikatos akmuo, kuris didina įžvalgą, atmintį, pagerina susikaupimą, koncentraciją bei skatina ugdyti analitinius gebėjimus. Jis padeda atrasti pamirštus ar pasislėpusius talentus, skatina nebijoti siekti tikslo ir suteikia drąsos pradėti viską iš pradžių.

MARMURAS yra akmuo, kuris skatina meilę sau ir kitiems, kūrybingumą, padeda įsisąmoninti užspaustus jausmus, norus, tuo sužadindamas pranašiškus sapnus, įžvalgą ir sugebėjimą priimti sprendimus ir pakeisti nesėkmingo gyvenimo sąlygas. Jis nugena kaltės jausmą. Akmuo taip pat padeda versle, apsaugo nuo nepatikimų partnerių, o namuose sugeria juose gyvenančių žmonių neigiamas emocijas ir suteikia vidinę ramybę bei apsaugą.

CHRIZOKOLA yra labai moteriškas akmuo, kuris suteikia pusiausvyrą tarp proto ir jausmų. Jis suteikia unikalią energiją, gerumą, labdarybę, gailestingumą, atveria žmogaus sielą ir leidžia atsikratyti kaltės jausmo. Šis akmuo padeda siekti užsibrėžto tikslo, materialinės gerovės, pusiausvyros bei harmonijos, padidina intuiciją ir iššaukia pranašingus sapnus. Chrizokolos akmuo taip pat gali gydyti sudaužytą širdį ir gerinti tarpusavio santykius.

ROŽINIS KVARCAS yra meilės, vidinės harmonijos ir švelnumo akmuo, kurio energija ir raminanti spalva padeda atgauti pasitikėjimą, pajusti artimo meilę ir pamiršti nuoskaudas. Šis akmuo skleidžia meilę, toleranciją ir gerumą. Išsklaido baimes, stresą, pesimizmą bei įkyrias mintis. Jis taip pat skatina imlumą menui, grožiui, gabumus literatūrai ir muzikai, nes išlaisvina vaizduotę.

JASPIS yra jėgos ir apsaugos akmuo, kuris suteikia išminties ir stabilumo. Jis yra tinkamas droviems žmonėms, skatina pasitikėjimą savimi ir padeda permainų metu. Šis akmuo atneša džiaugsmą ir padeda suvokti savo vertę bei esmę.

Mėnulio akmuo padeda išlaisvinti jausmus, pažvelgti giliau į vidų, veikia ypač raminančiai ir atpalaiduojančiai. Šis akmuo ypač tinkamas moterims, kadangi sustiprina moteriškąsias savybes. O kas nešioja šį akmenį suintensyvėja šios savybės: intuicija, ramybės jausmas ir aistra.

Susiję produktai


Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Unikalios dovanos mamai

Unikalios dovanos mamai

Gražiausios dovanos tik brangiausiam žmogui - Mamai....

Skaityti daugiau
Ką dovanoti Velykoms?

Ką dovanoti Velykoms?

Vis dar nežinote ką dovanoti Velykų proga? 3 idėjos, kurios neištuštins kišenės, tačiau pradžiugins dovanos gavėją....

Skaityti daugiau
Puodelis su spauda

Puodelis su spauda

Puodelis su spauda - ne tik puiki dovana, bet ir individualumo atspindys....

Skaityti daugiau
Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam

Originalios Valentino dienos dovanos, kuriomis tikrai nudžiuginsite ir nustebinsite savo mylimą žmogų....

Skaityti daugiau
Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės ko...

Skaityti daugiau
Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Helovinas – šventė, kuri išsiskiria savo magiška, paslaptinga, šiurpinančia atmosfera. Šią šventę kiekvienais metais žmonės iš viso pasaulio švenčia s...

Skaityti daugiau