0
Patikusios prekės

Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Baisiai geri Helovino pasiūlymai
2023-10-17 Dovanusalis.lt

Helovinas – šventė, kuri išsiskiria savo magiška, paslaptinga, šiurpinančia atmosfera. Šią šventę kiekvienais metais žmonės iš viso pasaulio švenčia spalio 31 dieną. Helovinas leidžia mums persikelti į šiurpių nuotykių pasaulį. Ši šventė dažniausiai siejama su išskirtiniais kostiumais, kuo unikalesniais dekorais bei žinoma, šaunia kompanija šalia!

Kyla klausimas, kaip pasiruošti bei pasipuošti Helovinui? Mes siūlome platų asortimentą Helovino atributikos, kostiumų, dekoracijų ir kitų šventei reikalingų elementų. Pasiruoškite Helovinui – vos per kelias minutes!


Helovino kostiumai - kad jūsų Helovino šventė būtų ne tik įsimintina, bet ir komfortiška, siūlome Jums aukštos kokybės kostiumus, leidžiančius sukurti tiek mielus, tiek baugesnius Helovino įvaizdžius. Pas mus rasite tiek vyrams, tiek moterims skirtus kostiumus. Kuo pasirinksite būti? Gal vampyru? O gal skeletu? Išsirinkite ką norėsite įkūnyti per šią šventę.


Helovino dekoracijos – kaip gi Helovinas be namų išpuoštų dekoracijomis! Dekoracijos suteikia galimybę persikelti į šiurpių nuotykių pasaulį. Savo asortimente siūlome Jums įsigyti nuo išskirtinių formų bei skirtingų dizainų balionų iki baugių taurių bei bokalų vakarėlio gėrimams.


Helovino veido kaukės - išsirinkite iš mūsų asortimento veido kaukę, kurią priderinsite prie savo kostiumo. Čia rasite kaukių tiek vaikams, tiek suaugusiems, tad vos per kelias minutes papuoškite visą savo šeimą! Mes siūlome skirtingas Helovino kaukes, pritaikytas skirtingoms temoms. O Jūsų kūrybingiems vaikams siūlome grimo rinkinius, kuriais veidus galės pasipuošti patys!


Helovino tematikos marškinėliai - marškinėliai yra puikus būdas išreikšti savo šventės dvasią. Mes siūlome platų pasirinkimą marškinėlių su įvairiais Helovino dizainais. Mūsų marškinėliai yra kokybiškai pagaminti, patogūs ir ilgaamžiai. Jei sunku išsirinkti kostiumą, marškinėliai leis greitai sukurti Helovino įvaizdį. Tai gali būti ir puiki dovanos idėja!


Paskubėk ir pasiruošk Helovinui jau dabar. Kartu sukurkime nepamirštamą Helovino šventę su įspūdinga atributika ir kūrybiškais kostiumais.

Susiję produktai


Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Ypatingai geros dovanos Tėčiui

Ypatingai geros dovanos Tėčiui

Pritrūko idėjų ką padovanoti Tėvo dienos proga? Jas rasite čia....

Skaityti daugiau
Unikalios dovanos mamai

Unikalios dovanos mamai

Gražiausios dovanos tik brangiausiam žmogui - Mamai....

Skaityti daugiau
Ką dovanoti Velykoms?

Ką dovanoti Velykoms?

Vis dar nežinote ką dovanoti Velykų proga? 3 idėjos, kurios neištuštins kišenės, tačiau pradžiugins dovanos gavėją....

Skaityti daugiau
Puodelis su spauda

Puodelis su spauda

Puodelis su spauda - ne tik puiki dovana, bet ir individualumo atspindys....

Skaityti daugiau
Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam

Originalios Valentino dienos dovanos, kuriomis tikrai nudžiuginsite ir nustebinsite savo mylimą žmogų....

Skaityti daugiau
Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės ko...

Skaityti daugiau