0
Patikusios prekės

BOSO DIENA: TOP dovanos

BOSO DIENA: TOP dovanos
2023-09-19 Dovanusalis.lt

Boso diena (Spalio 16 d.) - Tai itin išpopuliarėjusi šventė ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje. Tai ypatinga šventė, kuomet visas dėmesys skiriamas mylimiems bosams/bosėms. Ši diena puiki proga sustiprinti ryšį ir kokybiškai praleisti laiką su savo bosais, padėkoti savo vadovams už jų pastangas bei vadovavimą. Kad direktoriai, bosai, bosės, vadovai pasijaustų ypatingai per šią šventę, įteikite Jiems – ypatingą dovaną!

„Dovanų Šalis“ jau keletą metų iš eilės rūpinasi ir ieško geriausių dovanų bosui, kad kiekvieną kartą būtų kuo nustebinti.

Šiemet dovanas siūlome rinktis iš šių kategorijų:

I. Originalūs marškinėliai bosui.

Boso dienos proga, savo vadovui ar vadovei iš gausaus marškinėlių asortimento, išrinkite marškinėlius, geriausiai atspindinčius boso asmenybę. Rinkitės iš tokių TOP dizainų, kaip: Auksinis vadovas, Geriausias bosas, Aukšti kulniukai - aukštos pareigos, Auksinė bosė. Daugiau marškinėlių vadovams rasite kategorijoje: Marškinėliai Bosui.

II. Originalūs puodeliai bosui.

Kiekvieną rytą visi kartu su bosu geriate kavą ar arbatą? Padovanokite originalų puodelį su spauda, kad visi žinotų, kas pas jus darbe BOSAS. Siūlome Jums tokius populiarius dizainus, kaip: Bosas neima kyšių, Antistresinis Boso puodelis, 10 Boso taisyklių, Šefės pertraukėlė. Daugiau originalių puodelių rasite kategorijoje: Puodeliai ir bokalai Bo

III. Kojinės bosui.

Ieškote simboliškos, tačiau tikrai originalios dovanos savo bosui? Vienas populiariausių pasirinkimų - kojinės su originalia, šmaikščia spauda. Keletas mūsų populiariausių dizainų: Kojinės "Bosas ir taškas", Kojinės "Auksinis bosas", Kojinės "Bosas", Kojinės "Geriausias bosas pasaulyje". Daugiau pasirinkimų rasite šioje kategorijoje: Kojinės Bosui.

IV. Personalizuotos dovanos bosui.

Vadovą taip pat galima pradžiuginti miela smulkmenėle: rašikliu ar vizitinių kortelių dėkliuku. Tačiau jeigu pasirinksite prekę personalizuoti, ji įgaus visiškai kitą prasmę. Štai keletas mūsų siūlomų prekių, kurias galime paruošti su Jūsų pasirinktu tekstu ar logotipu: Stiklinis trofėjus "Žvaigždė, PARKER rašiklis "IM premium Custom Black Chrome" su užrašų knygute ir dovanų dėžute, Bambukinis USB raktas "STALK". Daugiau mūsų personalizuojamų dovanų rasite kategorijoje: Personalizuotos dovanos Bosui.

V. Dovanų rinkiniai bosui.

Pastebime tendenciją, kad vienas populiariausių klientų pasirinkimų - dovanų rinkiniai, sudaryti iš pačių populiariausių mūsų dovanų. Mūsų dovanų rinkiniai sukomplektuoti ir supakuoti taip, kad ne tik dėl dovanos, tačiau ir dėl įpakavimo sukti galvos tikrai nebereiks! Keletas populiariausių mūsų siūlomų dovanų rinkinių bosams: Dovanų rinkinys "Ponas bosas"Dovanų rinkinys „Bosė“Kojinių komplektas "7 boso dienos". Daugiau dovanų rinkinių šauniausiems vadovams rasite čia: Dovanų rinkiniai bosui.

VI. Originalios dovanos bosui.

Jeigu vis dar stingate idėjų ką padovanoti Bosui, siūlome tokias itin populiarias dovanas, kaip: Medinė butelio dėžė "Bosas negeria - bosas degustuoja", Graviruotas knygos skirtukas ''Gerą bosą sunku surasti''. Didelę dienos dalį kelyje praleidžiantį vadovą tikrai pamaloninsite originaliu Automobilio kvapukų rinkiniu "Auksinis bosas"", o keliauti mėgstančiam bosui, tikrai neprašausite padovanoję Nutrinamą pasaulio ar Lietuvos žemėlapį. Daugiau dovanų idėjų rasite kategorijoje: Originalios dovanos Bosui.

Susiję produktai

-16%
Marškinėliai "SUPER BOSAS"
Marškinėliai "SUPER BOSAS"
€ 15,99 € 18,99
Puodelis "Ponas bosas"
-17%
Marškinėliai "Geriausias BOSAS"
Marškinėliai "Geriausias BOSAS"
€ 14,99 € 17,99
-15%
Marškinėliai "Auksinis vadovas"
Marškinėliai "Auksinis vadovas"
€ 16,99 € 19,99
Antistresinis Bosės puodelis
-16%
Marškinėliai "Be a leader"
Marškinėliai "Be a leader"
€ 15,99 € 18,99
-15%
Marškinėliai "A Boss like you"
Marškinėliai "A Boss like you"
€ 16,99 € 19,99

Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Unikalios dovanos mamai

Unikalios dovanos mamai

Gražiausios dovanos tik brangiausiam žmogui - Mamai....

Skaityti daugiau
Ką dovanoti Velykoms?

Ką dovanoti Velykoms?

Vis dar nežinote ką dovanoti Velykų proga? 3 idėjos, kurios neištuštins kišenės, tačiau pradžiugins dovanos gavėją....

Skaityti daugiau
Puodelis su spauda

Puodelis su spauda

Puodelis su spauda - ne tik puiki dovana, bet ir individualumo atspindys....

Skaityti daugiau
Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam

Originalios Valentino dienos dovanos, kuriomis tikrai nudžiuginsite ir nustebinsite savo mylimą žmogų....

Skaityti daugiau
Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės ko...

Skaityti daugiau
Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Helovinas – šventė, kuri išsiskiria savo magiška, paslaptinga, šiurpinančia atmosfera. Šią šventę kiekvienais metais žmonės iš viso pasaulio švenčia s...

Skaityti daugiau