0
Patikusios prekės

Dovanos Tėvo dienai

Dovanos Tėvo dienai
2021-09-22 Dovanusalis.lt

Pirmąjį birželio savaitgalį visą dėmesį skirsime savo mylimiems Tėčiams, Seneliams ir Krikštatėviams. Tai puiki proga padėkoti, pradžiuginti juos bei parodyti savo meilę. Visai nesenai sveikinome savo mylimas mamas, kaip žinia, dažniausiai jas pasveikiname, įteikdami puokštę gėlių. O štai kuo pradžiuginti tėčius? Siūlome platų asortimentą dovanų Tėvo dienos proga, kuriomis tikrai pražiuginsite savo tėtį. Pas mus dovana tėčiui - ne problema.

Štai keletas pasiūlymų, suskirstytų į kategorijas:

Marškinėliai Tėčiui

Vis dar populiarumo TOP’uose karaliauja marškinėliai su originaliu užrašu arba išskirtiniu dizainu. Marškinėliai - puiki dovana mylimam tėčiui ar seneliui. Ant jų galime užrašyti bet kokius, Jūsų pasirinktus žodžius. O gal rinksitės iš mūsų siūlomų? Štai populiariausi šių metų dizainai: Marškinėliai "Kiečiausias tėtis pasaulyje"Marškinėliai “Tik Tėtis sutaisys”Marškinėliai "Tik geriausias tėtis paaukštintas iki senelio ", Marškinėliai "Šis tėtis išgyveno karantiną". Daugiau dizainų rasite čia: Marškinėliai tėčiui

Originalūs puodeliai Tėčio dienai

Nei vienas Tėčio rytas neprasideda be karštos kavos ar arbatos puodelio? Padovanokite jam puodelį su išskirtiniu, mielu, ar šmaikščiu užrašu, kuris kiekvieną dieną primins tėčiui apie Jus! Siūlome keletą naujausių dizainų, skirtų Tėčio dienai: Puodelis "Tėčio sudėtis", Puodelis "Su Tėčio Diena", Puodelis "Mylimam tėveliui". Daugiau dizainų rasite čia: Originalūs puodeliai tėčiui.

Personalizuotos dovanos Tėvo dienos proga

Suasmeninta bei sukelianti prisiminimus dovana, puikiai tiks tėčiui pradžiuginti. Mes siūlome didelį asortimentą personalizuotų dovanų: nuo graviruoto rašiklio ar raktų pakabuko, iki suasmeninto puodelio, gertuvės ar šilto džemperio su spauda. Bene populiariausi pasirinkimai: Kojinės su pasirinktu vardu, Džemperis su Jūsų pasirinktu užrašu Pjaustymo lentelė "Čia lašinius pjausto" su pasirinktu varduMedinė butelių dėžė su Jūsų pasirinktu tekstu.  Daugiau personalizuotų pasiūlymų rasite čia: Personalizuotos dovanos tėčiui.

Originalios dovanos Tėvo dienai

Jeigu manote, kad Jūsų tėtis yra visų galų meistras ir tikrai gali sutvarkyti viską, kas pakliūna į jo rankas - tuomet tikrai jį pražiuginsite tokiomis dovanomis, kaip Ruletė "Tėtis - visų galų meistras"Graviruota medinė lentelė "Garažo taisyklės"XL Puodelis "Plaktukas" (450ml). O galbūt Jūsų tėtis mėgsta suktis virtuvėje, ar prie kepsninės? Tuomet nustebinkite jį, padovanodami: Barbekiu rinkinys "TĖTIS - grilio karalius" Bambukinė pjaustymo lentelė "Tėčio virtuvė"XL Metalinė kepsninės ir keptuvės mentelė su butelio atidarytuvu "DAD". Daug laiko kelyje praleidžiantiems tėčiams, siūlome padovanoti: Automobilio kvapukas "Tėtis už vairo". O jeigu ieškote praktiškos dovanos, tuomet puiki idėja - Kojinių rinkinys "Super Tėtis". Reikia daugiau originalių idėjų? Visas jas rasi čia: Originalios dovanos tėčiui.

Dovanų rinkiniai Tėčiui

Pastebime tendenciją, kad vienas populiariausių klientų pasirinkimų - dovanų rinkiniai, sudaryti iš pačių populiariausių mūsų dovanų. Mūsų dovanų rinkiniai sukomplektuoti ir supakuoti taip, kad ne tik dėl dovanos, tačiau ir dėl įpakavimo sukti galvos tikrai nebereiks! Keletas populiariausių mūsų siūlomų dovanų rinkinių tėčiams: Dovanų rinkinys "Geriausias tėtis pasaulyje"Dovanų rinkinys "Tėčiui"Dovanų rinkinys "Tėtukas mylimukas". Daugiau dovanų rinkinių mylimiems tėčiams, krikšto tėčiams ar seneliams rasite čia: Dovanų rinkiniai tėčiui.

Susiję produktai

Grybautojo komplektas
Vyriški apatiniai "Active"
-16%
Marškinėliai "3 rušių žuvys"
Marškinėliai "3 rušių žuvys"
€ 15,99 € 18,99
-17%
Džemperis "A Great Leader" (be kapišono)

Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Unikalios dovanos mamai

Unikalios dovanos mamai

Gražiausios dovanos tik brangiausiam žmogui - Mamai....

Skaityti daugiau
Ką dovanoti Velykoms?

Ką dovanoti Velykoms?

Vis dar nežinote ką dovanoti Velykų proga? 3 idėjos, kurios neištuštins kišenės, tačiau pradžiugins dovanos gavėją....

Skaityti daugiau
Puodelis su spauda

Puodelis su spauda

Puodelis su spauda - ne tik puiki dovana, bet ir individualumo atspindys....

Skaityti daugiau
Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam

Originalios Valentino dienos dovanos, kuriomis tikrai nudžiuginsite ir nustebinsite savo mylimą žmogų....

Skaityti daugiau
Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės ko...

Skaityti daugiau
Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Helovinas – šventė, kuri išsiskiria savo magiška, paslaptinga, šiurpinančia atmosfera. Šią šventę kiekvienais metais žmonės iš viso pasaulio švenčia s...

Skaityti daugiau