0
Patikusios prekės

Gera dovana

Gera dovana
2022-08-22 Dovanusalis.lt

Kas yra gera dovana? Ar tai dovana, kurią malonu dovanoti? O gal dovana, kurią gavęs asmuo negalės jos pamiršti? Mes atsakome taip: gera dovana - dėl kurios dovanojančiam nereikėtų rūpintis, o ją gavęs  - negalėtų nustoti džiaugtis.

Todėl stengdamiesi įtilpti į šiuos kriterijus, atrinkome pačias perkamiausias “geras dovanas”.

Dovanos vyrams

Kaip gerą dovaną įsivaizduoja Jūsų vyras, tėtis ar draugas? Kiekvienam svarbu gauti apgalvotą, jo pomėgius atitinkančią dovaną, tad jei jūsų artimas vyras yra žvejys siūlome praktišką ir šmaikščią dovaną - metalinį butelio laikiklį “Žvejys”. Jei jis užkietėjęs mašinų žinovas, visą dieną neišlendantis iš garažo, gera dovana jam bus graviruota medinė lentelė “Garažo taisyklės” arba laikrodis “Automobilio ratas”. O gal Jūsų vyras vairuotojas? Tuomet jam būtinai reikalingas vairuotojo puodelis “Padanga”. Dar daugiau pasiūlymų rasite čia: Dovanos vyrams

Dovanos moterims

Tikra moteris žino, ko ji verta, ir kas be ko, kiekviena moteris verta geriausios dovanos. Įvertinę mūsų mylimų klienčių atsiliepimus atrinkome pačias geriausias dovanas moterims. Tai siuvinėtas rankšluostis “Myliu Tave”, kupolo formos skėtis “Bučkis”, rožinė miego kaukė su gelio granulėmis, gigantiška vyno taurė “Širdis” stilingame krepšyje. Didesnę pasiūlą rasite čia https://dovanusalis.lt/dovanos-moterims.

Dovanos vaikams

Nors vaikai ir nesupranta vargų perkant dovanas, neįvertina jų kainos, bet kiekvienas vaikas turi “savo” gerą dovaną. Atsižvelgiant į mados tendencijas, vyraujančias 2018 metais, siūlome padovanoti: patiems mažiausiems tiks smėlinukas “Tėvai galvoja, kad jie nustato taisykles”, užsiaugink MINI dinozaurą iš kiaušinio, kiek vyresniems labiau patiks mini telefono laikiklis “Mobile Socket”, smalsuoliams geriausia dovana bus nutrinamas Europos žemėlapis lietuvių kalba. Daugiau vaikiškų dovanų rasite čia: Dovanos vaikams.

Personalizuotos dovanos

Dovana, sukelianti malonias emocijas, visada bus gera dovana, todėl įamžintos gražios akimirkos Jums puikiai tiks. Siūlome dėlionę “Meilė” su Jūsų pasirinkta nuotrauka, pagalvėlę su Jūsų pasirinkta nuotrauka, pliušinis meškiukas su Jūsų pasirinkta nuotrauka, stiklinė pjaustymo lentelė su Jūsų pasirinkta nuotrauka. Daugiau dovanų rasite čia: Personalizuotos dovanos.

Marškinėliai ir džemperiai

Ilgametė gera dovana, tiek vyrų, tiek moterų tarpe išlieka marškinėliai ir džemperiai. Čia, žinoma, vieno geriausio dizaino nėra. Kiekvienas kliento sugalvotas maketas yra unikalus ir jam labiausiai tinkantis. Marškinėliams įsigyti net nereikia progos, juos klientai perka ne tik dovanai, bet ir sau. Mūsų 2018 metais perkamiausi dizainai: džemperis “Lithuanian skull”, džemperis “Lithuanian power”,  marškinėliai “Proud to be Lithuania”, marškinėliai  “Visi vyrai lygūs” su Jūsų pasirinktu mėnesiu.

Daugiau marškinėlių čia: Marškinėliai

Daugiau džemperių čia: Džemperiai

Puodeliai

Jau nuo mokyklos suolo laikų, puodelis - gera dovana. Juos dovanodavome visur ir visada. Keičiasi tik puodelių dizainai, jų populiarumo tendencijos. Politikos mėgėjui šypseną sukels originalus puodelis “Prezidentas”, damai - nesulaukiančiai tikro žiedo, siūlome puodelį su žiedu, tikram Simpsonų mėgėjui Simpsonų puodelis su lėkštute “Spurga”. O gal Jūsų vaikas Betmeno fanas? Be abejonės jam reikia XL puodelio “Batman” (700ml). Daugiau originalių puodelių rasite čia: Puodeliai.

Verslo dovanos

Kai kalba pasisuka apie verslo dovanas, yra susidariusi nuomonė, kad jos turi būti brangios, nes kitaip jos yra nieko vertos. Klystate brangieji, gera verslo dovana, svarbiausia, turi būti išskirtinė ir kokybiška, bet nebūtinai brangi. Štai keli būtent tokių dovanų pasiūlymai: rašiklis su originaliu stovu ir lipniais lapeliais “LUXY”, užrašų knygutė “CARBON” su išgraviruotu tekstu “Boso užrašai”, stiklinis gaublys su padu ir Jūsų graviruotu tekstu, sprendimų priėmėjas  “Yes or No”. Įvairesnio pobūdžio verslo dovanų rasite čia: Verslo dovanos.

Vakarėliams ir šventėms

Pateikiame labiausiai perkamas vakarėlių dovanas, nes einant į vakarėlį, gera dovana - būtina. Tikrai neprašausite atsinešę į vakarėlį XXXL gertuvę (7500ml), gėrimų kolonėlę, arba alaus bokštą, o atėjęs su arklio galva, tikrai neliksite nepastebėtas. Daugiau šmaikščių dovanų vakarėliams rasite čia: Vakarėliams ir šventėms.

Išskirtinės dovanos

Prie šios kategorijos priskirtume ne temines, bet pačias pačias perkamiausias mūsų tinklo dovanas. Pirmoje vietoje karaliauja kojinių komplektai “Kiečiausio vyro savaitė” ir “Super tėčio savaitė”, knyga-seifas, pripučiamas čiužinys “Pica”, tualetinis popierius “Euras” . Dar daugiau išskirtinių prekių rasite čia: Išskirtinės dovanos.

Susiję produktai


Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Ką dovanoti Velykoms?

Ką dovanoti Velykoms?

Vis dar nežinote ką dovanoti Velykų proga? 3 idėjos, kurios neištuštins kišenės, tačiau pradžiugins dovanos gavėją....

Skaityti daugiau
Puodelis su spauda

Puodelis su spauda

Puodelis su spauda - ne tik puiki dovana, bet ir individualumo atspindys....

Skaityti daugiau
Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam

Originalios Valentino dienos dovanos, kuriomis tikrai nudžiuginsite ir nustebinsite savo mylimą žmogų....

Skaityti daugiau
Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės ko...

Skaityti daugiau
Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Helovinas – šventė, kuri išsiskiria savo magiška, paslaptinga, šiurpinančia atmosfera. Šią šventę kiekvienais metais žmonės iš viso pasaulio švenčia s...

Skaityti daugiau
BOSO DIENA: TOP dovanos

BOSO DIENA: TOP dovanos

Boso diena (Spalio 16 d.) - kilusi Jungtinėse Amerikos Valstijose, tačiau išpopuliarėjusi bei pastaruoju metu itin švenčiama ir Lietuvoje. Atėjo laika...

Skaityti daugiau