0
Patikusios prekės

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!
2023-11-23

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės kojinės, o žmonių širdys pripildytos šilumos.Tai laikas kuomet visas dėmesys skiriamas artimiesiems, draugams, kolegoms ir kitiems mylimiems žmonėms. O kaip gi be Kalėdinių dovanų! Procesas, kuris trunka ne vieną savaitę ir kelia nerimą, kad nebūtų pamirštas nei vienas artimas žmogus. Visuomet svarstome apie kuo originalesnes, įdomesnes dovanas, kad žmogus gavęs dovaną būtų nuoširdžiai nustebintas ir liktų ja patenkintas.

Kad streso ir spaudimo būtų kuo mažiau, patariame dovanas rinktis jau dabar!

Dar nežinote ką dovanosite artimiesiems šiais metais? Štai keletas dovanų idėjų, kurias Jums siūlome!


Kalėdinės dovanos vyrams

Ieškote simboliškos, tačiau išties originalios dovanos savo vyrui, draugui, broliui, tėčiui ar kolegai? Siūlome keletą šiuo metu populiarių idėjų: pvz: ,,2024 metais sėkmę nešančios kojinės’’ arba Kojinės "2024 - Drakono metai".  Kiekvienas vairuojantis vyras tikrai apsidžiaugs tokia dovana, kaip Automobilio kvapukas "Kvapnios Kalėdos" ar Ledo grandiklis su pirštine "Žiema atėjo". Ieškantiems brangesnės bei didesnės dovanos, siūlome tokias idėjas, kaip: Kaukolės formos stikliukų (6vnt.) ir grafino rinkinys arba BARAMOOR džemperis - pledas "Purple".

O gal nustebinsite savo mylimus vyrus naujais šmaikščiais apatiniais? Siūlome Jums - Vyriški apatiniai "Kalėdiniai varpeliai"

Daugiau originalių dovanų rasite kategorijoje: Kalėdinės dovanos vyrams.


Kalėdinės dovanos moterims

Pradžiuginkite savo draugę, mylimąją, mamą ar seserį išskirtine, geras emocijas keliančia dovana! Mūsų asortimente rasite platų asortimentą kiekvienos moters skoniui: smagūs puodeliai įsimintinoms kavos akimirkoms, pvz: Kelioninis termopuodelis "Eglutės", Puodelis "Mielai kolegei" ar Puodelis "Ši mergina dievina Kalėdas".  Mėgstančioms suktis virtuvėje tikrai patiks prijuostės bei pjaustymo lentelės su linksmais užrašais: Apvali bambukinė pjaustymo lentelė "Kalėdinės kalorijos nesiskaito", Graviruota sūrio lenta "Kalėdinės vaišės", Medvilninė prijuostė "Gaminu taip pat gerai, kaip atrodau". Dar keletas populiarių mūsų siūlomų dovanų idėjų: Dovanų rinkinys moterims "Sėkmingų 2024 metų!", Užrašų knyga "6 minutės - 365 dienos", BARAMOOR džemperis - pledas "Cute cow"". 

O kaipgi mūsų TOP naujiena, kuri tiks bei patiks kiekvienai moteriai - BARAMOOR komplektas "Strawberry", kad šiluma suptų visada!

Daugiau originalių dovanų rasite kategorijoje: Kalėdinės dovanos moterims.


Kalėdinės dovanos vaikams

Ieškote Kalėdinės dovanos vaikams? Vienas populiariausių pasirinkimų šiais metais - Vaikiškas dovanų rinkinys "Pingviniukas" - puikiai tinkantis įvairaus amžiaus vaikams. Taip pat siūlome keletą dovanų idėjų vaikams, tokių kaip:  Vaikiški marškinėliai "Kalėdų seneli, aš galiu pasiaiškinti", Medinis lagaminėlis "Mano pirmasis piešimo rinkinys", kad skaniau kakava gertųsi siūlome linksmą puodelį - Kalėdinis puodelis "Santa" arba Juodas termopuodelis "Šiltų metų" (250ml). Kalėdines dovanas siūlome supakuotį į didelį dovanų maišą: XL Kalėdinių dovanų maišas "Snowman" (100x70cm). O žaismingumo ir jaukumo suteiks - LED žieminė kepurė "Shima Red''.

Daugiau originalių dovanų rasite kategorijoje: Kalėdinės dovanos vaikams.


Kalėdinė atributika

Ieškote ne tik dovanų, tačiau ir kitos Kalėdinės atributikos, kuri sustiprintų šventinę nuotaiką? Pavyzdžiui, Kalėdinių dekoracijų, Kalėdų senelio aprangos, originalaus dovanos įpakavimo ar eglutės žaisliukų? Esame Jums paruošę tokių Kalėdinės atributikos prekių, kaip: Premium balionai "Merry Christmas" (6vnt), Kalėdų senelio kostiumas,  Kalėdinė kojinė "XMAS", Kalėdinių žaisliukų rinkinys "Šiluma",  naujiena - 2024 m. kalendorius "Žaliojo medžio drakono metai’’, stalui pasipuošti siūlome - Stikliukas "Sėkmingų drakono metų", 44ml, o kad taptumėte patys originaliausi, siūlome eglę rinktis - Balionų puokštė "Kalėdinė eglė" (161 x 65cm).

Daugiau originalios Kalėdinės atributikos rasite kategorijoje: Kalėdinės atributika


Marškinėliai su užrašais

Marškinėliai su šmaikščiu užrašu yra labai populiari Kalėdinė dovana. Mūsų asortimente rasite didelį pasirinkimą marškinėlių vyrams, moterims, vaikams bei komplektų poroms!  Siūlome rinktis iš populiariausių mūsų siūlomų dizainų: Moteriški marškinėliai „Man tai Kalėdos“, Marškinėliai „Bent bandžiau būti geras“,  Vaikiški marškinėliai "Nuspalvink pats! Kalėdinis elnias", Marškinėlių komplektas "Ponia ir ponas elniai". Jeigu turite savo marškinėlių idėją, galite pasinaudoti mūsų dizaino kūrimo įrankiu ir susikurti marškinėlius su savo norimu dizainu: Marškinėliai su Jūsų sukurtu dizainu.

Daugiau originalių Kalėdinių marškinėlių rasite kategorijoje: Marškinėliai Kalėdoms.


Džemperiai su užrašais

Džemperis su šmaikščiu užrašu ar paveikslėliu - šilta ir originali dovana, kurią gera palikti po eglute! Siūlome keletą pačių populiariausių mūsų džemperių: Džemperis "Kada noriu, tada ir pikta", Džemperių komplektas "Kalėdiniai elniai", Džemperis "Man tai Kalėdos". Turite savo idėją džemperiui? Ją galite įgyvendinti čia.

Daugiau originalių Kalėdinių marškinėlių rasite kategorijoje: Džemperiai Kalėdoms.


Kalėdiniai puodeliai

Kalėdinis puodelis yra bene pati populiariausia idėja, kuri šauna į galvą, kai nežinome, ką padovanoti. O juk šaltą žiemą taip norisi karštos arbatos ar kakavos, o iš išskirtinio puodelio ji bus dar skanesnė. O jeigu prie dovanojamo puodelio dar pridėsite arbatos ar saldumynų, jau gausis visas dovanų rinkinys. Keletas mūsų siūlomų, šiuo metu populiariausių Kalėdinių puodelių: Puodelis "Nežinojau, ko noriu dovanų", Puodelis "Auksinės Kalėdos", Puodelis "Šokių ir dainų pilni 2024 metai". Žmonių širdis užkariavęs puodelis - "Aš noriu pasenti su tavimi".

Daugiau originalių Kalėdinių puodelių rasite kategorijoje: Puodeliai Kalėdoms.


Personalizuotos dovanos

Net jeigu ir ieškote tik simboliškos dovanos, tokios, kaip puodelis, raktų pakabukas, rašiklis ir pan., dovaną siūlome personalizuoti, nes tuomet ji įgauna visiškai kitą prasmę. Štai keletas mūsų siūlomų prekių, kurias galime paruošti su Jūsų pasirinkta nuotrauka, ar tekstu: Medinis žaisliukas "Linksmų švenčių" su Jūsų pasirinktu vardu, Vardinis Kalėdinis puodelis su Jūsų pasirinktu vardu, Kalėdinis eglutės žaisliukas su Jūsų pasirinkta nuotrauka.

Daugiau dovanų rasite čia: Personalizuotos dovanos Kalėdoms.


Dovanų rinkiniai

Pastebime tendenciją, kad vienas populiariausių klientų pasirinkimų - dovanų rinkiniai, sudaryti iš pačių populiariausių mūsų dovanų. Mūsų dovanų rinkiniai sukomplektuoti ir supakuoti taip, kad ne tik dėl dovanos, tačiau ir dėl įpakavimo sukti galvos tikrai nebereiks! Keletas populiariausių mūsų siūlomų Kalėdinių dovanų rinkinių: Dovanų rinkinys "Kokie metai - tokios ir Kalėdos", Dovanų rinkinys „Kalėdiniai apkabinimai“, Dovanų rinkinys ""Auksinės Kalėdos"".

Daugiau dovanų rinkinių savp artimiesiems rasite čia: Kalėdiniai dovanų rinkiniai.

Susiję produktai

-50%
Puodelis "Konstruktorius"
Puodelis "Konstruktorius"
€ 9,99 € 19,99
-9% TOP
Džemperis "Kada noriu, tada ir pikta"
-33%
Knyga - Seifas (didžioji knyga)
Knyga - Seifas (didžioji knyga)
€ 15,99 € 23,99
Dovanų rinkinys "Tikras žvejys"

Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Unikalios dovanos mamai

Unikalios dovanos mamai

Gražiausios dovanos tik brangiausiam žmogui - Mamai....

Skaityti daugiau
Ką dovanoti Velykoms?

Ką dovanoti Velykoms?

Vis dar nežinote ką dovanoti Velykų proga? 3 idėjos, kurios neištuštins kišenės, tačiau pradžiugins dovanos gavėją....

Skaityti daugiau
Puodelis su spauda

Puodelis su spauda

Puodelis su spauda - ne tik puiki dovana, bet ir individualumo atspindys....

Skaityti daugiau
Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam

Originalios Valentino dienos dovanos, kuriomis tikrai nudžiuginsite ir nustebinsite savo mylimą žmogų....

Skaityti daugiau
Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės ko...

Skaityti daugiau
Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Helovinas – šventė, kuri išsiskiria savo magiška, paslaptinga, šiurpinančia atmosfera. Šią šventę kiekvienais metais žmonės iš viso pasaulio švenčia s...

Skaityti daugiau