0
Patikusios prekės

Ką padovanoti vyrui?

Ką padovanoti vyrui?
2022-08-22 Dovanusalis.lt
Kad ir kokios mes fainos bei mielos esame ir suprantama galvojame, kad dovanų nusipelnėme tik mes... bet deja deja, mūsų mylimieji vyrai taip pat švenčia gimtadienius ir kitokias šventes. Todėl šis tekstas yra skirtas moterims, kurių vyrai teigia, kad  “turi viską” arba “man nieko nereikia”.

Pasveikinti ir originaliai pradžiuginti savo vyrą, vaikiną, tėtį ar draugą tikrai norime kiekviena, tačiau per daug metų tų idėjų pradeda trūkti. Šiame Dovanų šalies straipsnyje papasakosime, kokias dovanas labiausiai mėgsta ir perka mūsų klientai.                        

Marškinėliai vyrams 

Vis dar populiarumo top’uose karaliauja marškinėliai su originaliu užrašu arba išskirtiniu dizainu. Dovanojant marškinėlius labai lengva perteikti savo jausmus arba emociją, taip pat vyrai tikrai įvertins itin praktišką dovaną. Keli didžiulo populiarumo sulaukę mūsų dizainai: marškinėliai “Kačioks”, “Tik TĖTIS sutaisys”, “This guy is taken”"ПРОСТО ЦАРЬ". Visus mūsų siūlomus dizainus rasite čia: vyriški marškinėliai.

Kojinės vyrams ir vyriški apatiniai

Taip, retas vyras nemėgsta praktiškų dovanų. Tik kaip suderinti tą praktišką pusę ir dalelę švelnumo, kurią vis bandome jiems įpiršti? Turime puikų pasiūlymą, mielosios. Originalios kojinės su šmaikščiu užrašu: “BrOlis ŠaunOlis”“Gimęs žvejoti”, “Mylimiausias senelis” ir dar daug kitų… Taip pat vyriški apatiniai ir mėgstamiausi klientų pasirenkami jų dizainai: “Be garbės nenuleisk”, “Aš tave myliu”, “Ne viskas, kas ryte pakyla yra saulė”.

Vakarėlių žaidimai vyrams

Galbūt jūsų vaikinas ar brolis tikra vakarėlių siela? Šiai vyrų kategorijai puikiai tiks mūsų platus vakarėlių žaidimų asortimentas. Jau klasika tapę žaidimai: stiklinis vakarėlių žaidimas “Šaškės-šachmatai” arba vakarėlių bokštas su užduotimis… Taip pat mūsų perkamiausių prekių sąraše atsiduria ir šios vakarėliams skirtos prekės: gėrimų kolonėlė, alaus skrybėlė, vakarėlių žaidimas “karštoji virvė”.

Personalizuotos dovanos vyrams

Per dieną moteris pasako 7000 žodžių, kai tuo tarpu vyras - tik apie 2000. Šią statistiką galime pakeisti ir dar papildomų 2000 gražių padėkos žodžių sulaukti, jei padovanosime originalią, išskirtinę bei personalizuotą, būtent Jūsų brangiam vyrui, skirtą dovaną. Šiuo metu populiariausios yra šios: gertuvė su Jūsų graviruotu tekstu (120ml), klasikinis USB raktas su Jūsų graviruotu tekstu, siuvinėtas rankšluostis su Jūsų pasirinktu tekstu ir daug kitų, kurias rasite čia: personalizuotos dovanos.                     

Susiję produktai

Vakarėlių bokštas su užduotimis
-13%
Puodelis "4 ratai"
Puodelis "4 ratai"
€ 12,99 € 14,99
-9%
Džemperis "Kačioks" (be kapišono)
Automobilio kvapukas "Vairuotojas Nr 1"
-15% TOP
Marškinėliai "Garažas skambina"
-17%
Marškinėliai "Mechanikas"
Marškinėliai "Mechanikas"
€ 14,99 € 17,99

Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Unikalios dovanos mamai

Unikalios dovanos mamai

Gražiausios dovanos tik brangiausiam žmogui - Mamai....

Skaityti daugiau
Ką dovanoti Velykoms?

Ką dovanoti Velykoms?

Vis dar nežinote ką dovanoti Velykų proga? 3 idėjos, kurios neištuštins kišenės, tačiau pradžiugins dovanos gavėją....

Skaityti daugiau
Puodelis su spauda

Puodelis su spauda

Puodelis su spauda - ne tik puiki dovana, bet ir individualumo atspindys....

Skaityti daugiau
Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam

Originalios Valentino dienos dovanos, kuriomis tikrai nudžiuginsite ir nustebinsite savo mylimą žmogų....

Skaityti daugiau
Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės ko...

Skaityti daugiau
Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Helovinas – šventė, kuri išsiskiria savo magiška, paslaptinga, šiurpinančia atmosfera. Šią šventę kiekvienais metais žmonės iš viso pasaulio švenčia s...

Skaityti daugiau