0
Patikusios prekės

Didmeninė prekyba: partnerystė su vietiniais pardavėjais

Didmeninė prekyba: partnerystė su vietiniais pardavėjais
2024-09-23

Mūsų įmonė gali pasiūlyti didmeninę prekybą reklamine atributika, verslo dovanomis, tekstilės gaminiais, suvenyrais, bei kitomis originaliomis dovanomis. Jau keletą metų tiekiame dovanas dideliais kiekiais savo partneriams, užtikrindami konkurencingas kainas ir platų produktų pasirinkimą. 

Nesvarbu, ar esate seniai veikianti dovanų parduotuvė, ar naujai atidaryta elektroninė prekyvietė - kviečiame tapti mūsų partneriais! 

Kodėl verta rinktis būtent mus? 

Mes esame daugiau nei 10 metų sėkmingai veikianti parduotuvė, prekiaujanti originaliomis, linksmomis bei verslo dovanomis.  Galime pasidžiaugti, kad esame viena iš fizinių originalių dovanų rinkos lyderių Lietuvoje. Kadangi patys turime 12 fizinių parduotuvių visoje Lietuvoje bei daug patirties mažmeninėje prekyboje, mielai Jums patarsime, kokiomis prekėmis Jums pasipildyti savo asortimentą.

1. Platus asortimentas:

Turime unikalius ir išskirtinius produktus, kurių asortimentą plečiame kiekvieną dieną. Siūlome įvairias smagias ir originalias dovanas, kurios tiks įvairiausiems pirkėjams – nuo personalizuotų marškinėlių ir puodelių iki linksmų aksesuarų, ar net solidžių verslo dovanų. Tai leidžia Jums pritraukti daugiau skirtingų klientų segmentų.

2. Konkurencingos kainos:

Didmeninė prekyba reiškia mažesnes kainas. Mes galime pasiūlyti itin patrauklias kainas perkant prekes dideliais kiekiais, o tai suteikia galimybę padidinti Jūsų pelno maržą.

3. Lankstus bendradarbiavimas:

Su kiekvienu partneriu dirbame individualiai, atsižvelgdami į jų poreikius ir tikslus. Esame pasirengę prisitaikyti prie specifinių reikalavimų, kad bendradarbiavimas būtų kuo sklandesnis.

4. Greitas pristatymas:

Suprantame, kad laikas – tai pinigai, todėl užtikriname greitą ir patikimą prekių pristatymą, kad Jūsų verslas galėtų kuo greičiau pradėti siūlyti naujus produktus. Mūsų logistikos sandėlis yra Lietuvoje, todėl užsakymus galime išsiųsti nedelsiant.

5. Ilgalaikė partnerystė:

Didžiuojamės, kad daugelis mūsų partnerių, tiek fizinės parduotuvės, tiek el. parduotuvės, sėkmingai bendradarbiauja su mumis jau daugelį metų. Tai rodo pasitikėjimą ir mūsų prekių kokybę bei patikimumą. Mūsų komanda visada pasiruošusi padėti Jums pasirinkti tinkamiausias prekes ir pasiūlyti marketingo idėjų, kaip geriausiai pritaikyti mūsų produktus Jūsų parduotuvėje.

6. Patogi partnerystės programa:

Naujiems partrenriams sukuriame specialų VIP kliento prisijungimą prie mūsų el. parduotuvės, kurioje galėte patogiai matyti visą asortimentą ir Jums taikomas didmenininko kainas. Tai leidžia lengvai ir greitai užsisakyti reikiamas prekes, nesugaištant papildomo laiko kainų derinimui.

Jei ieškote būdų, kaip išplėsti savo prekių asortimentą ir pasiūlyti klientams naujų bei originalių dovanų, kviečiame susisiekti su mumis. Mūsų komanda yra pasirengusi aptarti visas galimybes ir rasti geriausią sprendimą Jūsų verslui!

Norite sužinoti daugiau apie mūsų didmeninės prekybos galimybes?  Susisiekime telefonu +37067439775, el. paštu pardavimai@dovanusalis.lt  ir pradėkime bendradarbiavimą!

Susiję produktai

Taurių komplektas "King & Queen"
-33% TOP
Graviruota medinė lentelė "Garažo taisyklės"
-17%
Moteriški marškinėliai „Kada noriu, tada ir pikta“
-16%
Marškinėliai "Žvejyba skambina"
Gaublio formos grafinas su 2 taurėmis
Knyga - Seifas (didžioji knyga)
-15%
Marškinėliai "Garažas skambina"
-25% TOP
BARAMOOR džemperis - pledas "Donuts"

Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Mokytojų dienos dovanų gidas: Kaip išsirinkti tinkamiausią dovaną mokytojui?

Mokytojų dienos dovanų gidas: Kaip išsirinkti tinkamiausią dovaną mokytojui?

Spalio 5-oji – Mokytojų diena, puiki proga padėkoti tiems, kurie mus moko, įkvepia ir padeda augti. Nors gėlės yra tradicinė dovana, šiandien daugelis...

Skaityti daugiau
BOSO DIENA: TOP dovanos

BOSO DIENA: TOP dovanos

Boso diena (Spalio 16 d.) - kilusi Jungtinėse Amerikos Valstijose, tačiau išpopuliarėjusi bei pastaruoju metu itin švenčiama ir Lietuvoje. Atėjo laika...

Skaityti daugiau
Didmeninė prekyba: partnerystė su vietiniais pardavėjais

Didmeninė prekyba: partnerystė su vietiniais pardavėjais

Mūsų įmonė gali pasiūlyti didmeninę prekybą reklamine atributika, verslo dovanomis, tekstilės gaminiais, suvenyrais, bei kitomis originaliomis dovanom...

Skaityti daugiau
Bendradarbiavimas su reklamos agentūromis: kokybiškas ir greitas sprendimas Jūsų projektams

Bendradarbiavimas su reklamos agentūromis: kokybiškas ir greitas sprendimas Jūsų projektams

Mūsų įmonė jau ne vienerius metus sėkmingai bendradarbiauja su reklamos agentūromis, padėdama įgyvendinti jų klientų poreikius reklaminės atributikos ...

Skaityti daugiau
Spauda su kliento sukurtu dizainu

Spauda su kliento sukurtu dizainu

Šiandien, kai vis daugiau žmonių ieško originalių būdų išreikšti savo kūrybiškumą ir asmenybę, individualiai sukurti dizainai tampa puikia dovanos idė...

Skaityti daugiau
Originalios kosmetikos priemonės

Originalios kosmetikos priemonės

Kosmetikos priemonės - viena praktiškiausių dovanų, kuri tikrai bus naudojama ir naudinga....

Skaityti daugiau