0
Patikusios prekės

Spauda su kliento sukurtu dizainu

Spauda su kliento sukurtu dizainu
2024-09-17

Šiandien, kai vis daugiau žmonių ieško originalių būdų išreikšti savo kūrybiškumą ir asmenybę, individualiai sukurti dizainai tampa puikia dovanos idėja. Mes siūlome ne tik platų prekių su mūsų sukurtais dizainais asortimentą, bet ir unikalią galimybę patiems susikurti savo asmeninį dizainą, kuris atsispindėtų ant tokių produktų kaip: marškinėliai, džemperiai, puodeliai, kepuraitės, ar kiti produktai.

Jūsų galimybės čia beribės! Norite įamžinti svarbų gyvenimo momentą, įtraukti ypatingą žinutę, ar tiesiog sukurti dizainą, kuris atspindėtų Jūsų asmeninį stilių? Mes suteikiame Jums visus įrankius, kad tai taptų realybe.

Kaip tai veikia?

Mes siūlome Jums itin paprastą ir labai patogų dizaino kūrimo įrankį, kurio pagalba, be didelių pastangų susikursite savo unikalų dizainą. Tereikia vos kelių žingsnių:

1. Pasirinkite produktą: Mūsų svetainėje rasite ne tik marškinėlius, bet ir džemperius, puodelius, kepures, medžiaginius krepšius bei kitus produktus.

2. Spauskite „Susikurk savo dizainą“ ir pradėkite kūrybos procesą. Kurti dizainą – paprasta ir smagu: galite naudoti savo įkeltas nuotraukas, paveikslėlius arba rinktis iš mūsų siūlomų galerijų, kurios siūlo įvairių temų elementus. Mūsų įrankis suteikia laisvę įkelti nuotraukas, rašyti tekstus, pasirinkti šriftus ir spalvas. Nesvarbu, ar tai jūsų šeimos nuotrauka, logotipas, ar įkvepianti frazė – viskas gali tapti dalimi jūsų sukurtos prekės.

3. Personalizuotas dizainas Jūsų rankose – mes užtikriname, kad pagaminsime Jūsų dizainą tiksliai taip, kaip norite. Jokių teksto, nuotraukų, ar grafinių apribojimų.

Tai ne tik smagus procesas, bet ir galimybė sukurti ką nors visiškai unikalaus. Kiekviena sukurta prekė taps nepakartojama dovana, puikiai tinkanti įvairioms progoms – nuo gimtadienių iki kitų ypatingų švenčių.

Kodėl verta išbandyti mūsų dizaino kūrimo įrankį ir susikurti dovaną patiems?

1. Unikalumas – niekas kitas neturės tokios pat dovanos.

2. Asmeniškumas – galite įtraukti asmenines detales, kurios bus prasmingos ir svarbios dovanos gavėjui.

3. Laisvė kūrybai – nesvarbu, ar esate dizaineris, ar tiesiog norite išbandyti ką nors naujo, mūsų įrankis padeda lengvai išreikšti save.

Kaip naudotis „Susikurk savo dizainą“ įrankiu?

Kategorijoje: Dovanos su Jūsų dizainu rasite visą sąrašą produktų, kuriems galite kurti dizainą patys. Išsirinkite patikusį produktą, spauskite mygtuką "Susikurk savo dizainą". Atsidariusiame lange, matysite galimas prekės personalizavimo dalis. Pvz., spauda ant marškinėlių, ar džemperių, gali būti dedama ne tik priekinėje dalyje, tačiau ir ant nugaros. 

Pasirinkę "Paveikslėliai ir nuotraukos" funkciją, galėsite rinktis paveikslėlius iš mūsų galerijos, kurioje rasite gausybę paveiksliukų skirtingomis temomis, įvairių elementų ir smulkiausių detalių. Kurkite kompozicijas, kurias galite papildyti norimu užrašu ar garsiomis frazėmis.

Paspaudę "Mano galerija" ikonėlę, galėsite įkelti savo norimą nuotrauką, tiesiog iš savo kompiuterio ar telefono. Galėsite keisti jos dydį, padėtį ir panašiai. Nuotraukų tipai gali būti įvairūs: nuo asmeninių nuotraukų iki logotipų, ar dirbtiniu intelektu sukurtų vaizdų. 

Paspaudę ant ikonos su užrašu „Tekstas“, galėsite keisti jo šriftą, dydį, spalvą, sukti įvairiais kampais ir išdėstyti bet kurioje spaudos ploto vietoje. Drąsiai eksperimentuokite, nes pridėtą tekstą galėsite bet kada ištrinti, pakeisti arba pradėti kurti iš naujo. Kai rezultatas jus tenkins ir jūsų sukurtas produktas atrodys tobulai, išsisaugokite projektą, arba tiesiog dėkite produktą tiesiai į krepšelį.

Modernios spaudos technologijos

Spausdinimui naudojame pažangiausias technologijas, leidžiančias išgauti itin ryškias spalvas, smulkių detalių tikslumą, bei spaudos ilgaamžiškumą. Mes puikiai suprantame kokybės svarbą, todėl natūralu, kad kiekvienas įdėjęs pastangų kurdamas unikalų prekės dizainą, tikisi ir puikios spaudos kokybės. Atsižvelgdami į dizaino sudėtingumą, spalvų pasirinkimą ir detales, mes parinksime labiausiai tinkantį spaudos metodą, kad jūsų sukurtas produktas, atrodytų tiesiog nepriekaištingai.

Dizaino kūrimas mūsų svetainėje – tai smagus ir lengvas būdas susikurti unikalią, aukštos kokybės dovaną ar drabužį, kuris taps jūsų asmeniniu išskirtinumu. Kviečiame apsilankyti kategorijoje Dovanos su Jūsų dizainu ir išlaisvinti savo kūrybiškumą!

Susiję produktai


Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Mokytojų dienos dovanų gidas: Kaip išsirinkti tinkamiausią dovaną mokytojui?

Mokytojų dienos dovanų gidas: Kaip išsirinkti tinkamiausią dovaną mokytojui?

Spalio 5-oji – Mokytojų diena, puiki proga padėkoti tiems, kurie mus moko, įkvepia ir padeda augti. Nors gėlės yra tradicinė dovana, šiandien daugelis...

Skaityti daugiau
BOSO DIENA: TOP dovanos

BOSO DIENA: TOP dovanos

Boso diena (Spalio 16 d.) - kilusi Jungtinėse Amerikos Valstijose, tačiau išpopuliarėjusi bei pastaruoju metu itin švenčiama ir Lietuvoje. Atėjo laika...

Skaityti daugiau
Didmeninė prekyba: partnerystė su vietiniais pardavėjais

Didmeninė prekyba: partnerystė su vietiniais pardavėjais

Mūsų įmonė gali pasiūlyti didmeninę prekybą reklamine atributika, verslo dovanomis, tekstilės gaminiais, suvenyrais, bei kitomis originaliomis dovanom...

Skaityti daugiau
Bendradarbiavimas su reklamos agentūromis: kokybiškas ir greitas sprendimas Jūsų projektams

Bendradarbiavimas su reklamos agentūromis: kokybiškas ir greitas sprendimas Jūsų projektams

Mūsų įmonė jau ne vienerius metus sėkmingai bendradarbiauja su reklamos agentūromis, padėdama įgyvendinti jų klientų poreikius reklaminės atributikos ...

Skaityti daugiau
Spauda su kliento sukurtu dizainu

Spauda su kliento sukurtu dizainu

Šiandien, kai vis daugiau žmonių ieško originalių būdų išreikšti savo kūrybiškumą ir asmenybę, individualiai sukurti dizainai tampa puikia dovanos idė...

Skaityti daugiau
Originalios kosmetikos priemonės

Originalios kosmetikos priemonės

Kosmetikos priemonės - viena praktiškiausių dovanų, kuri tikrai bus naudojama ir naudinga....

Skaityti daugiau