0
Patikusios prekės

Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam
2024-01-15

Vis populiarėjanti šventė Lietuvoje - Valentino diena. Tai puiki diena ir proga parodyti savo mylimam žmogui, koks svarbus ir ypatingas jis yra. Tad mielai Jums pasiūlysime romantiško pasiruošimo - šventinės nuotaikos kūrimo idėjų. Pasiūlysime keletą puikių dekoracijų ir idėjų, kaip namuose sukurti meilės atmosferą ir kaip nudžiuginti savo mylimą žmogų jaukiomis bei šmaikščiomis dovanomis.


Valentino dienos dovanos Jai

Jei Jūsų išrinktoji, kaip tikra dama mėgsta gerą, raudoną vyną, ją garantuotai pradžiuginsite įteikdami gigantišką vyno taurę "Who cares" (860ml). O galbūt ji tikra romantikė? Tokiai merginai puikiai tiks rožės formos žvakių rinkinys. Daugybę originalių dovanų merginai, tokių kaip: Likimo perlas - pakabukas, Dovanų rinkinys "Graži ir protinga" ir dar daugiau, rasite kategorijoje: Valentino dienos dovanos Jai.


Valentino dienos dovanos Jam

Šią Valentino dieną nustebinkite savo mylimąjį originaliai! Galbūt Jūsų mylimasis tikras širdžių ėdikas? Tuomet jam puikiai tiks Marškinėliai "Širdžių ėdikas" arba Dovanų rinkinys "Karalius gali būti tik vienas". Dar daugiau šmaikščių ir originalių dovanų, tokių kaip: Automobilio kvapukas "Mylimiausias vyras" , Kojinės "Esu mylimas nuo galvos iki kojų", Prijuostė "Seksualus kupidonas", rasite kategorijoje: Valentino dienos dovanos Jam.


Valentino dienos marškinėliai

Originalūs marškinėliai yra bene pati ryškiausia mūsų kategorija, kurioje siūlome labai platų asortimentą. Šią Valentino dieną siūlome su savo antrąja puse pasipuošti originaliu marškinėlių komplektu ir taip išsiskirti iš minios! Vieni populiariausių marškinėlių komplektų poroms: Marškinėlių komplektas "Tobula pora", Marškinėlių komplektas "King & Queen", Marškinėlių komplektas "Magnetas", Marškinėlių komplektas "Together Since".


Daugiau Valentino dienos marškinėlių rasite šioje kategorijoje: Valentino dienos marškinėliai.


Valentino dienos džemperiai

Dar viena itin populiari ir praktiška dovana bet kokia proga - džemperis su originaliu dizainu. Tad kodėl gi šios Meilės dienos proga savo antrosios pusės nenustebinus originaliu džemperiu "Užimtas", ar kartu nepasipuošus šmaikščiu džemperių komplektu "Arbūzai", arba mūsų džemperių komplektų naujiena, kuri patiks kiekvienai porai - ,,Dinozaurų meilė''?


Daugiau Valentino dienos džemperių rasite šioje kategorijoje: Valentino dienos džemperiai.


Valentino dienos puodeliai

Šioje kategorijoje tikrai išsirinksite unikalų puodelį savo antrąjai pusei. Puodelis su originaliu, jausmus išsakančiu užrašu yra graži ir praktiška dovana. Tai dovana, kuri kiekvieną dieną primins mylimam žmogui apie Jūsų jausmus jam. Keletas populiarių mūsų siūlomų puodelių: Puodelis su šaukšteliu "Karalius", Puodelis "Meilė laimi visada", Puodelis "Meilė yra - atiduoti savo širdį".


Daugiau Valentino dienos puodelių rasite šioje kategorijoje: Valentino dienos puodeliai.


Valentino dienos apatiniai

Ši kategorija skirta Jūsų mylimiems vyrams nustebinti. Jei norite, kad Jūsų dovana būtų kaip įmanoma arčiau išrinktojo, padovanokite apatinius su originaliu bei šmaikščiu užrašu.  Pasirinkimas tikrai didelis: Vyriški apatiniai “Aš tave myliu”, Vyriški apatiniai “Mylimiausias vyras”, Vyriški apatiniai "Užimtas" ir dar daug kitų - kuriuos rasite kategorijoje: Valentino dienos apatiniai. Tai tikrai praktiška, o tuo pačiu ir romantiška bei linksma dovana.


Valentino dienos rinkiniai

Pastebime tendenciją, kad vienas populiariausių klientų pasirinkimų - dovanų rinkiniai, sudaryti iš pačių populiariausių mūsų dovanų. Mūsų dovanų rinkiniai sukomplektuoti ir supakuoti taip, kad ne tik dėl dovanos, tačiau ir dėl įpakavimo sukti galvos tikrai nebereiks! Keletas populiariausių mūsų siūlomų Valentino dienos dovanų rinkinių, su kuriais tikrai nustebinsite savo mylimuosius: Dovanų rinkinys "Mylimiausias vyras", Dovanų rinkinys "Myliu labiau, nei vakar", Dovanų rinkinys "Užimta", Dovanų rinkinys „Pasakiška mergina“.


Daugiau dovanų rinkinių savo mylimiesiems rasite čia: Valentino dienos dovanų rinkiniai.


Originalios Valentino dienos dovanos

Į šią skiltį, šį kartą, įkelsime dovanų pasiūlymus, skirtus tik labai įsimylėjusioms bei linksmoms poroms. Galbūt kartais pamirštame į santykius įnešti šiek tiek šmaikščios erotikos, todėl Valentino diena tam puikiai tinka. Siūlome kelias dovanas, kurios abejingų nepaliks: Pliušinių antrankių ir akių kaukės komplektas, Kalbantis pultelis - suvaldykite savo moterį!, Prijuostė "Seksuali namų tvarkytoja", Knygelė "100 dalykų dėl kurių tave myliu".


Daugiau originalių dovanų, skirtų Jūsų antrąjai pusei, rasite šiojekategorijoje: Originalios Valentino dienos dovanos.


Personalizuotos Valentino dienos dovanos

Personalizuotos Valentino dienos dovanos šia proga labiausiai tiks tiems, kurie nė akimirkai nenori pamiršti antros pusės ir nors dalelę visad turėti kartu su savimi. Keletas pasiūlymų būtent Jums: Puodelis su šaukšteliu "Mano širdis priklauso tau", Pliušinis meškiukas su Jūsų pasirinktu vardu, Raktų pakabukas "Myliu Tave labiau", Medinis graviruotų pakabukų komplektas "Širdelė".


Daugiau personalizuotų dovanų rasite kategorijoje: Personalizuotos Valentino dienos dovanos.


Susiję produktai

Likimo perlas - pakabukas
Dovanų rinkinys "Mylimiausias vyras"
Dovanų rinkinys "Užimta"
-25% +DOVANA
BARAMOOR džemperis - pledas "Avocado"

Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Unikalios dovanos mamai

Unikalios dovanos mamai

Gražiausios dovanos tik brangiausiam žmogui - Mamai....

Skaityti daugiau
Ką dovanoti Velykoms?

Ką dovanoti Velykoms?

Vis dar nežinote ką dovanoti Velykų proga? 3 idėjos, kurios neištuštins kišenės, tačiau pradžiugins dovanos gavėją....

Skaityti daugiau
Puodelis su spauda

Puodelis su spauda

Puodelis su spauda - ne tik puiki dovana, bet ir individualumo atspindys....

Skaityti daugiau
Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam

Originalios Valentino dienos dovanos, kuriomis tikrai nudžiuginsite ir nustebinsite savo mylimą žmogų....

Skaityti daugiau
Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės ko...

Skaityti daugiau
Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Helovinas – šventė, kuri išsiskiria savo magiška, paslaptinga, šiurpinančia atmosfera. Šią šventę kiekvienais metais žmonės iš viso pasaulio švenčia s...

Skaityti daugiau