0
Patikusios prekės

Unikalios dovanos mamai

Unikalios dovanos mamai
2024-04-12

Mama - artimiausias, nuoširdžiausias, mylimiausias žmogus, kuris visuomet bus šalia ir palaikys. Mamos diena artėja, o Jūs dar nežinote ką padovanoti? Esame Jums parengę asortimentą, kuriame tikrai atrasite unikalią, ilgaamžę, dar nedovanotą dovaną. Nustebinkite savo mamytes - personalizuotomis, jaukiomis, ar išskirtinėmis dovanomis. Nors kiekvieną dieną turime dėkoti mamoms už jų buvimą, tačiau mamos dieną paverskite ypatinga diena ir įteikite dovaną kurtą iš visos širdies.

Dalinamės su Jumis dovanų idėjomis.

Originali apranga – marškinėliai, džemperiai, prijuostės, kojinės – pradžiugins kiekvieną mamą. O ypač jei dovana bus personalizuota. Įvairios aprangos detalės visada puikiai atrodo, o jei sukursite individualaus dizaino – esame tikri, kad mama liks maloniai nustebinta.

Mediniai gaminiai - pjaustymo lentelės, įvairios dėžutės ir kitos medinės dovanos – tai praktiškos dovanos, kurios tikrai nerinks dulkių ir bus panaudotos. Tad jei bijote, kad dovana stovės lentynoje ir bus neištraukta renkantis medines dovanas – šią problemą galite pamiršti.

Puodeliai – dovana, kuri visomis progomis yra puikus pasirinkimas. Tai idealus pasirinkimas, kuris neužims daug vietos, atrodys gražiai ir bus naudojamas. Juk taip smagu gerti rytinę kavą ar arbatą iš puodelio, kurį padovanojo vaikai.

Kitos įvairios dovanos – raktų pakabukai, rašikliai, užrašų knygutės, įvairios taurės, knygų skirtukai, automobilio kvapukai, žvakės, pagalvės su spauda – dar kelios idėjos, kurios nėra brangios, tačiau kiekvieną mamytė jomis džiaugsis. Nupirktoje užrašų knygutėje palikite palinkėjimą ar kitą užrašą, kad mamos veidą nutviekstų šypsena.

Tikimės, kad pasinaudosite mūsų dovanų idėjomis, o Mamos diena bus kupina džiaugsmo, meilės ir nepamirštamų emocijų.

Susiję produktai


Naujausi Dovanusalis.lt straipsniai Žiūrėti visus

Unikalios dovanos mamai

Unikalios dovanos mamai

Gražiausios dovanos tik brangiausiam žmogui - Mamai....

Skaityti daugiau
Ką dovanoti Velykoms?

Ką dovanoti Velykoms?

Vis dar nežinote ką dovanoti Velykų proga? 3 idėjos, kurios neištuštins kišenės, tačiau pradžiugins dovanos gavėją....

Skaityti daugiau
Puodelis su spauda

Puodelis su spauda

Puodelis su spauda - ne tik puiki dovana, bet ir individualumo atspindys....

Skaityti daugiau
Romantiška dovana mylimajam

Romantiška dovana mylimajam

Originalios Valentino dienos dovanos, kuriomis tikrai nudžiuginsite ir nustebinsite savo mylimą žmogų....

Skaityti daugiau
Įžiebk Kalėdinę magiją!

Įžiebk Kalėdinę magiją!

Kalėdos – tai ypatingas laikotarpis, kai namuose kvepia įvairiais kepiniais, namai puošiami girliandomis, žvakėmis, ant židinių kabinamos kalėdinės ko...

Skaityti daugiau
Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Baisiai geri Helovino pasiūlymai

Helovinas – šventė, kuri išsiskiria savo magiška, paslaptinga, šiurpinančia atmosfera. Šią šventę kiekvienais metais žmonės iš viso pasaulio švenčia s...

Skaityti daugiau