LINDT pirmieji pristatė rinkai naujovišką itin ploną EXCELLENCE šokolado plytelę - tai padėjo išpopuliarinti šokoladą su labai dideliu kakavos kiekiu. Jis sukurtas greitai tirpti, išlaisvindamas išskirtinį skonį ir aromatą, taip pat suteikia unikalų, elegantišką pojūtį burnoje.
Puikiai subalansuotas skonis tarp nei per daug kartaus, nei per daug intensyvaus, šis šokoladas įkūnija kakavos pupelių esmę su skrudintos kavos ir medienos aromatu.
LINDT – tai aukščiausios kokybės Šveicariški šokoladai. Puikiai žinomi ir atpažįstami dėl nepakartojamo, unikalaus skonio ir maloniai tirpstančios tekstūros. Tokio šokolado sukūrimas yra menas, kuriam reikia gilių žinių, ilgalaikės patirties ir atsidavimo nekompromisinei kokybei. Kokybei yra skiriamas didžiausias dėmesys – žaliavų pasirinkimas, gamybos procesas, pakavimas ir pateikimas. LINDT šokolado meistrai, vedami aistros, atsidavimo ir novatoriškos dvasios, kuria nepakartojamą LINDT šokolado malonumą nuo 1845 metų.
-----
Sudedamosios dalys: kakavos masė, sumažinto riebumo kakava, kakavos sviestas, nerafinuotas cukranendrių cukrus, vanilė. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ, PIENO, SOJŲ pupelių, SEZAMŲ sėklų ir KVIEČIŲ pėdsakų.
Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 85%..
Maistinė vertė 100g.:
- Energinė vertė 2413,00 kJ / 584,00 Kcal,
- Riebalai 46g,
• Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 28g,
- Angliavandeniai 19g,
- Iš kurių cukrų 11g,
- Baltymai 12,5g,
- Druska 0,02g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Kilmės šalis: Prancūzija.
Platintojas: UAB Eugesta, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva.
Grynasis kiekis: 100g.