LINDT pirmieji pristatė rinkai naujovišką itin ploną EXCELLENCE šokolado plytelę - tai padėjo išpopuliarinti šokoladą su labai dideliu kakavos kiekiu. Jis sukurtas greitai tirpti, išlaisvindamas išskirtinį skonį ir aromatą, taip pat suteikia unikalų, elegantišką pojūtį burnoje.
LINDT – tai aukščiausios kokybės Šveicariški šokoladai. Puikiai žinomi ir atpažįstami dėl nepakartojamo, unikalaus skonio ir maloniai tirpstančios tekstūros. Tokio šokolado sukūrimas yra menas, kuriam reikia gilių žinių, ilgalaikės patirties ir atsidavimo nekompromisinei kokybei. Kokybei yra skiriamas didžiausias dėmesys – žaliavų pasirinkimas, gamybos procesas, pakavimas ir pateikimas. LINDT šokolado meistrai, vedami aistros, atsidavimo ir novatoriškos dvasios, kuria nepakartojamą LINDT šokolado malonumą nuo 1845 metų.
-----
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, apelsinų ruošinys (7%) (apelsinų tyrė (34%), cukrus, obuoliai, ananasai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), tirštiklis (natrio alginatas), stabilizatorius (kalcio fosfatas), kvapiosios medžiagos), MIGDOLAI (7%), kakavos sviestas, bevandeniai PIENO riebalai, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti PIENO, LAZDYNŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 48%.
Maistinė vertė 100g.:
- Energinė vertė 2193,00 kJ / 526,00 Kcal,
- Riebalai 32g,
- Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 18g,
- Angliavandeniai 49g,
- Iš kurių cukrų 42g,
- Baltymai 6,7g,
- Druska 0,09g.
Grynasis kiekis: 100g.
Platintojas: UAB Eugesta, Kibirkšties g. 8, Vilnius, Lietuva.